ВИЗНАЧЕННЯ ПРУЖНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ВІБРОСИСТЕМ БУДІНДУСТРІЇ - Ручинський, Микола (Техніка будівництва, 2023)
Розглянуто моделювання складних динамічних систем зі змінними характеристиками пружних елементів та отримані аналітичні залежності для реалізації багато режимних суб- і суперрезонансів і запропонована карта стійкості віброударних машин.