ВИБІР ТА ОБҐРУНТУВАННЯ МОДЕЛІ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ УЩІЛЬНЕННЯ БУДІВЕЛЬНОЇ СУМІШІ - Назаренко, І. І.; Свідерський, А. Т. (Техніка будівництва, 2020)
Розглянута модель технологічного процесу ущільнення будівельної суміші з урахуванням закономірності руху робочого органу. Розраховані динамічні параметри машини, визначені з урахуванням бетонної суміші. Встановлено, що виробництво якісних підлог можливе при амплітудах коливань вібратора, які перевищують розрахункові в 1,5-2 рази.