ВИЗНАЧЕННЯ ПОКАЗНИКІВ НАДІЙНОСТІ ЕКСКАВАТОРІВ ЗА ІНФОРМАЦІЄЮ ПРО ПОТОКИ ВІДМОВ - Lesko, Vitaliy Ivanovich (Техніка будівництва, 2018)
В роботі пропонується метод оцінювання показників безвідмовності екскаваторів чисельними методами на основі інформації про характеристики потоку відмов.