КЛАСИФІКАЦІЯ ФІНАНСОВИХ РИЗИКІВ ПІДПРИЄМСТВ У РИНКОВИХ УМОВАХ - Nesterenko, M. E. (Техніка будівництва, 2018)
В статті розглядається сутність і класифікація фінансових ризиків підприємств у ринкових умовах.