ДОСЛІДЖЕННЯ ДИНАМІКИ БАГАТОСЕКЦІЙНОЇ ТЕЛЕСКОПІЧНОЇ СТРІЛИ ПІДЙОМНИКА - Zaliznjak, Vitaliy (Техніка будівництва, 2018)
Розглянуто коливання багатосекційної телескопічної стріли автомобільного підйомника в площині дії бокового навантаження.