СТАБІЛІЗАЦІЯ І СИНХРОНІЗАЦІЯ РЕЖИМУ РОБОТИ ВІБРОПРИСТРОЮ ДЛЯ ФОРМУВАННЯ ВЕЛИКИХ ГОРИЗОНТАЛЬНИХ ПОВЕРХОНЬ - Zapryvoda, Andriy Vitaliyovych; Ruchinsky, Mykola Mykolayovych (Техніка будівництва, 2018)
Розглянуто конструкції існуючих вібропристроїв для ущільнення бетонних сумішей при формуванні горизонтальних поверхонь. Визначені умови стабілізації та методи синхронізації вібраторів, що закріплені на рамі вібропристрою.