ОРГАНІЗАЦІЯ СТРУКТУРИ ДАНИХ ПРИКРІПНИХ ТА ГЛИБИННИХ ВІБРАТОРІВ - Yakovenko, Valery Borisovich; Dysyk, D L (Техніка будівництва, 2018)
Розглянуто основні типи існуючих конструкцій прикріпних та глибинних вібраторів, їх структурний аналіз та конструктивні особливості. Описані основні вимоги при підборі віброзбуджувачів.