ОЦІНКА ТЕХНОЛОГІЧНИХ МОЖЛИВОСТЕЙ ВИКОРИСТАННЯ ПІДЙОМНИКІВ У БУДІВНИЦТВІ - Obodenko, V. V. (Техніка будівництва, 2018)
Розглянуті основні техніко - економічні показники використання підйомників у будівництві. Запропоновано комплексний критерій оцінки технічного рівня підйомників.