ДОСЛІДЖЕННЯ РЕЖИМІВ ВІБРОУЩІЛЬНЕННЯ БЕТОНУ В КАСЕТНИХ УСТАНОВКАХ - Sivko, Volodymyr Josipović; Yakovenko, Valery Borisovich; Mishchuk, Eugen Aleksandrovich (Техніка будівництва, 2018)
В статті наведені результати виробничих досліджень впливу коливань роздільних листів касетної установки на якість та міцність готового виробу за умов впливу різних факторів. На основі результатів досліджень дані рекомендації, щодо вдосконалення конструкції дослідної установки.