ОБҐРУНТУВАННЯ КРАЙОВИХ РИВКІВ ПРИ ОПТИМАЛЬНОМУ РЕЖИМІ РЕВЕРСУВАННЯ РОЛИКОВОЇ ФОРМУВАЛЬНОЇ УСТАНОВКИ - Loveykin, Vyacheslav Serhiyovych; Pochka, Konstjantyn Ivanovich (Техніка будівництва, 2018)
З метою підвищення надійності та довговічності роликової формувальної установки розраховано комбінований режим зворотно-поступального руху формувального візка з реверсування при оптимальних крайових умовах за прискоренням третього порядку. Розроблено конструкцію приводу установки у вигляді кулачкового механізму та побудовано профіль кулачка для забезпечення комбінованого режиму зворотно-поступального руху формувального візка. Також запропоновано конструкцію роликової формувальної установки з приводом від високомоментного крокового двигуна, що вмонтований в укочувальні ролики формувального візка установки.