МЕТОДИКА ДОСЛІДЖЕНЬ ЗАГАЛЬНОЇ ДИНАМІЧНОЇ МОДЕЛІ «ТЕХНОЛОГІЧНА МАШИНА ДЛЯ БУДІВЕЛЬНОЇ ІНДУСТРІЇ – ОБРОБЛЮВАНЕ СЕРЕДОВИЩЕ» - Nazarenko, Ivan Ivanovich; Nesterenko, Mikola Petrovich (Техніка будівництва, 2018)
Викладено методику досліджень загальної динамічної моделі «технологічна машина для будівельної індустрії – оброблюване середовище».